Transport nisip, pamant sau moloz

Transport nisip, balastru, piatra, refuz de ciur, pietris, pamant vegetal. Transport si livrare oriunde in Bucuresti cu utilitare de 3 metri cubi. Livrare nisip in orice zona.  Putem livra orice cantitate de nisip.

 • Transport pamant vegetal pentru gradini si umpluturi sau gazon. Pamantul poate fi livrat in catitati de 1-3 metri cubi cu utilitare basculabile. Pamntul poate fi folosit pentru solarii si straturi de pamant pentru legumicultura. Transportam in orice zona din Bucuresti
 • Transport balastru pentru constructii. Acesta poate fi folosit pentru a obtine beton, in diferite intrebuintari. Se foloseste pentru alei, stalpi de beton, placa peste etaj, etc.
 • Transport moloz de la lucrarile de amenajari. Transportam moloz cu urilitare si containere. Utilitarele transporta moloz la saci din apartamente sau garsoniere. Ridicam molozul direct din casa cu personal propriu. Ridicam toate resturile adunate la lucrare : sparturi de faianta, gresie sau pereti, bucati de bca sau caramida, parchet clasic sau melaminat, covoare sau linoleu.
 • Inchiriere containere moloz de 7 metri cubi pentru santiere mari. Aceste containere se inchiriaza pentru 1-3 zile, se incarca de beneficiar. Containerul este transportat cu utilaj de 18 tone cu brate telescopice. Se inchiriaza cate un container sau doua, la nevoie. Daca se desfasoara o demolare putem schimba de mai multe ori pe zi, atat cat este nevoie. Dispobibil in Bucuresti.

Interesati de serviciile firmei noastre ? Sunati la 0736141045 sau completati formularul de mai jos si vom reveni cu un raspuns imediat pe masura asteptarilor dumneavoastra.

  Numele *

  E-mail *

  Telefon *

  Adresa *

  Mesaj *


  Campurile marcate cu * sunt necesare