Asfaltari drumuri

Lucrările care presupun asfaltarea de drumuri și execuția infrastructurii de acces pot fi adeseori provocatoare. Suntem conștienți că partenerii noștri doresc finalizarea proiectelor de asfaltare drumuri într-un timp cât mai scurt, cu rezultate optime. Garantăm clienților noștri execuția cu succes a acestor lucrări și suntem mândri să efectuăm lucrări de asfaltare drumuri, indiferent de dimensiunea acestora, plecând de la proiectarea planurilor de lucru, alegerea materialelor de calitate și implicarea forței de muncă, întregul proces este asistat de consultanții noștri.

Asfaltari Drumuri 1

Asfaltare parcări și drumuri de servitute

Realizăm lucrări de asfaltări, asfaltare drumuri și curte folosind materiale de cea mai bună calitate, echipamente și instalaţii moderne. Experții Recosal Energy Team vă pun la dispoziție cele mai utile informații și date cu privire la materialele utilizate în asfaltarea parcărilor și a drumurilor de servitute, precum și modalitatea de execuție. În design-ul curții interioare sau al parcării, asfaltul poate fi combinat cu alte materiale: pietriș, dale și pavele, sau piatra naturală. Rezultatul este o suprafață rezistentă, ușor de întreținut, calitativă și atrăgătoare, integrată liniei arhitecturale.

Asfaltare Drum, in special cu Asfalt BA16 sau MASF16 ca strat de uzura, un liant de bitum ce raspunde in timp la mari solicitari, cele mai multe suprafete de asfalt fiind stabilite pe o baza de pietris care este, în general, cel putin la fel de gros ca stratul de asfalt, uneori se poate aplica si direct pe pamant daca acesta permite.

În zonele cu substrat foarte moale, cum ar fi argila sau turba, se aplica baze de pietris groase sau se stabilizeaza substratul cu beton armat. Se foloseste polipropilena si poliester geosintetic,  pentru a întârzia si a minimiza penetrarea in timpul  înghetului.

În functie de temperatura la care este aplicat , asfaltul este clasificat ca amestec fierbinte, amestec cald sau se amesteca la rece. Scopul nostru este satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor.

Infrastructura este foarte importanta atunci cand vine vorba despre constructii. Ea este practic cea mai importanta notiune in ceea ce priveste dezvoltarea corecta a unei tari. Fara o infrastructura serioasa, intretinuta de-a lungul timpului, o tara nu poate rezista pur si simplu. Este foarte important ca structurile ce tin de infrastructura, in speta structurile ce tin de drumuri si poduri sa fie realizate inca de la bun inceput la cele mai inalte standarde de calitate.

Suntem o companie ce are in vedere toate aceste considerente si care se implica in mod activ in lucrarile de realizare ale acestor structuri. Noi cunoastem importanta realizarii acestor lucrari, dar avem in vedere si serviciile ce tin de mentenanta si reparatii, dar si de asistenta tehnica necesara executiei acestor lucrari.

Interesati de serviciile firmei noastre ? Sunati la 0736141045 sau completati formularul de mai jos si vom reveni cu un raspuns imediat pe masura asteptarilor dumneavoastra.

  Numele *

  E-mail *

  Telefon *

  Adresa *

  Mesaj *


  Campurile marcate cu * sunt necesare