Proiectare – firma noastra va ofera servicii complete in proiectare pe domeniul CONSTRUCŢIILOR CIVILE, INDUSTRIALE ŞI AGRICOLE venim în sprijinul clienţilor cu PROIECTE COMPLETE, toate specialităţile implicate, pentru toate fazele de proiectare. Întocmim documentaţiile tehnice necesare obţinerii: Autorizaţiilor, Avizelor şi Acordurilor solicitate în CU, oferim asistenţă tehnică în execuţie, consultanţă de specialitate, soluţii în amenajări interioare şi exterioare.

Scopul nostru este acela de a găsi cele mai bune soluţii care să satisfacă gusturile şi nevoile clienţilor şi totodată prin realizarea investiţiilor să aducem un aport pozitiv la organizarea funcţională şi estetică a spaţiului construit prin inserarea armonioasă în mediul înconjurător, în respectul peisajului natural şi al patrimoniului imobiliar.

 • proiectare ȋn constructii drumuri si poduri, retele de alimentare cu apa si retele de canalizare menajera si pluviala;
 • documentatii tehnice autorizare construire (D.T.A.C.);
 • documentatii tehnice autorizare demolare (D.T.A.D.);
 • documentatii tehnice de organizare a executiei (D.T.O.E.);
 • proiecte tehnice şi detalii de executie (P.Th.+D.E.);

Interesati de serviciile firmei noastre ? Sunati la 0736141045 sau completati formularul de mai jos si vom reveni cu un raspuns imediat pe masura asteptarilor dumneavoastra.

  Numele *

  E-mail *

  Telefon *

  Adresa *

  Mesaj *


  Campurile marcate cu * sunt necesare