Deszapezirea manuala consta in curatarea zapezii de pe alei, trotuare, deszapezirea intrarilor in cladiri, a cailor de acces pietonale, deszapezirea locurilor de parcare unde accesul utilajelor de deszapezire este greu sau imposibil, spargerea ghetii de pe portiunile inghetate ale aleilor, parcarilor, intrarilor, etc.

Prevenirea depunerilor de zapada se face prin imprastierea de materiale antiderapante de tip clorura de calciu, sare, nisip si alte materiale degivrante sau antiderapante pentru si de deszapezire.

Lucrarile de curatare – indepartare a zapezii si serviciile de deszapezire pot fi executate mecanizat (cu utilaje de deszapezire) sau manual (cu gradinarii firmei Flower Power, dotati cu masini de deszapezit, freze de zapada, lopeti de zapada, rangi si alte unelte sau masini de deszapezire sau pentru spargerea ghetii).

Interesati de serviciile firmei noastre ? Sunati la 0736141045 sau completati formularul de mai jos si vom reveni cu un raspuns imediat pe masura asteptarilor dumneavoastra.

  Numele *

  E-mail *

  Telefon *

  Adresa *

  Mesaj *


  Campurile marcate cu * sunt necesare